Första kvällen och morgonen i Brooklyn, NY

Igår kväll strax efter åtta landade vi på JFK och möttes av en mycket ljummen New York-kväll. Den obligatoriska gula taxin tog oss till den hyrda lägenheten i Brooklyn för blott 31$, ca  220 spänn. Det tog ca 30 minuter att åka så taxi är alltså mycket prisvärt här.

Eftersom vi hyr en lägenhet så har vi också tillgång till ett litet kök. Vår andra mission, efter att ha släpat upp de gigantiska väskorna för den ack så smala trappen till 3:e våningen, blev således att gå till den lokala mataffären Foodtown. Hade vi inte varit supertrötta efter långresan hade vi säkert hängt där längre, eller i alla fall jag. Det fanns så mycket spännande matvaror man villa titta närmre på. Vi komma i alla fall hem med klassiker som ägg, bacon, majonnäs, yoghurt, bröd, ost, smör, mjölk och grädde. Som LCHF:are var det lite lurigt att hitta grejer först eftersom e har en förkärlek för non fat-produkter här.

På väg hem såg vi vår första NYPD-bil med tillhörande konstaplar, och det kändes lite som att vara med i en film.

Efter en välbehövlig sovmorgon och frukost så bär det snart ut på stan. Vi tänkte ta en sväng till den mer fancy delen av Brooklyn, Williamsburg, och sedan gå över Brooklyn Bridge till Manhattan. Det blir lite promenad, lite Metro, förhoppningsvis lunch i någon park. Ikväll ska vi också träffa en släkting till mig, Melanie, som fyller år idag. Det var 17 år sedan vi sågs så det ska bli riktigt kul att få hänga med henne!

Det kommer väl så småningom komma upp lite bilder och sådant. Tills dess – tada!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s